Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Omaa elämää

Keskiviikko 18.3.2009 klo 0:01


Kuilun partaalla 

Jokainen elää osaksi sadun maailmassa.

Elämä on fiktiota, mielikuvia, olettamuksia, kuilun partaalla olemista ja kaikkea sellaista mille vain mielikuvitus asettaa rajat.

Kuvittelet kulkevasi kaikki tiet.

Jos niin ajattelet, et kulje lopulta ensimmäistäkään.

Siksi kannattaa valita vain yksi tie ja hylätä kaikki muut.

Mitä vähemmän valitset, sitä enemmän saat aikaan.

Mäkynenkin valitsi oman tiensä

Taloustirehtööri Raimo Mäkynen on aina ollut oman tiensä kulkija.

Maanantainen valtuuston kokous oli varmasti yksi hänen kohokohtiaan luottamushenkilöuralla. Puunjalostuksen työntekijästä ja luottamusmiehestä yrittäjäksi ja edelleen arvostettuun ja korkeaan asemaan luottamushallinnossa, kutakuinkin omin eväin.

Kun muistelee Raimon aikoja nuorisolautakunnan puheenjohtajana vuosikymmeniä sitten, voi vain todeta, että vähän on siitä nuoresta hurmurista jäljellä, mutta silti paljon. Hurmaa edelleen.

Hänen omia sanojaan lainatakseni ”Harva taloustirehtööri panee heti aamusta haalarit päällensä".

Rami on kehittynyt henkisesti paljon. Kiitoksensa nimityksestä olivat yllättävänkin pontevat. mkynen4.jpg

Tyytyväinen Mäkynen ja valtuuston puheenjohtaja Heikkilä sekä arvonimen puuhamies Tapani Taipalus samassa kuvassa.

 

 

 Vilpittömät onnitteluni vastanimetylle taloustirehtöörille.masa2_0232.jpg

Omaa elämäänsä elävät perussuomalaiset ja kokoomus Kurikassa. Maakunnallisesta kohtelusta kuulemma närkästyneenä järjestettiin isolle porukalle pariksi tunniksi lisätöitä. Mitään asiaa ei ollut tarkoituskaan muuttaa. Mutta piti saada maakunnallinen protesti aikaan. Surkuhupaisaa touhua.  Muuten juhlavaan kokoukseen tuli ikävä särö.


Kommentit

18.3.2009 0:37  Entinen perussuomalainen

Tuttu mies tuusulasta pistäytynyt kyläilemään, onhan se mukavaa, suuremmistakin kirkonkylistä pistäydytään sukuloimaan. Kyllähän näin fiksun näköinen nuorimies kelpaisi kurikkaan vakituisestikin asumaan, mutta ymmärtäähän sen, perheen luokse miehen mieli.

18.3.2009 1:25  Nat Saa rakkaalla vai ei?

Kuulin ja ihmettelin. Miten tällä tavalla rakennetaan jotakin kurikkalaista hyvää? Vittuilemalla ja tekemällä kiusaa yritetään saada voimaa porukalle. Onko tämä jokin ghettoidea vai jostakin vielä syvempää. PeruS -lukee ovelasti rinnassa, kuulin. Mitä mahtaa tarkoittaa? Perusdigtatuurisosialismiako? Tosi äärisosialismia?

18.3.2009 1:54  Ingendeetti

Onko Hitlerin "Führerprinzip" samaa juttua kuin Perussuomalaiset? Kuulin että pj. Soini on keksinyt lyhenteen PerusS. On tietysti jämerää olla kaikkea vastaan, mutta pitäisi kai miettiä, mistä koko suomalainen järjestelmä nousee ja perustuu. Tuskin edes äärisosialistinen liike sitä vastaan voi olla?

18.3.2009 6:17  niin se vain on

Tyrväinen taitaa olla nyt ainoa toivo.

18.3.2009 7:42  J V

Niin se vain on. Ja hyiolkoon tuollaista menoa valtuustossa. Missä on kykypuolueen ideat ja ajatukset ?

18.3.2009 9:44  Entinen perussuomalainen

Politiikka ammattina, onko epäselvää kenen etu on päällimmäisenä. Kaikkien "menestyneiden" valtiomiesten "parhaat" osatekijät esikuvina. Seuraako tästä itsekehitetty skitsofrenia ja vainoharhaisuus, vai kansan etu? Äänestäessä kannattaa aina muistella "kykyjohtajien" edesottamuksia, historian valossa. Lähihistoriassa liikaakin esimerkkejä "kyvykkäistä" johtajista.
Monen maan maan kansalaiset lopettivat "aikaansaannosten" seuraamisen turhan nuorena.

18.3.2009 10:16  Jupe

Pakko on todeta, että näiden ilmiöiden kautta ihmisten asioiden hoitaminen ja yleinen hyvä on katoamassa päätäjien käsistä. Luulenpa, että tuo valtuustoepisodi saa aikaan kyllästymisreaktion. Kuka haluaa jauhaa tuollaisia asioita vain kiusanteko mielessään. Päättäjät loppuvat. Sitten narsisti-Saarakkala ivaileee ja pitää kansaa plikkanaan. Kauhistuttavalta näyttää asioiden hoidon tulevaisuus Kurikassa

18.3.2009 10:13  Ent Sirkka Minä ja Pekka

Ei oo Saarakkalan vika, jos häntä moititaan,Kurikkalaiset äänestäjät halusivat V-M:n rähisemään joka paikkaan ja vielä kokoomuksen kapinoitsijat mukanansa.

18.3.2009 20:14  Huolestunut

Kyllä soisi Kurikassa päästävän asiaan näiden turhien näytelmien sijaan

18.3.2009 20:33  Pentti Hilkuri

Pitää olla puolesta ja vastaan, se on demokratiaa... Muutenhan hommat menee kaffitteluksi, jos kaikki ovat samaa mieltä.

18.3.2009 21:04  Vapaa Herra

Paavon kannattaa pitää vakavahenkinen puhuttelu valtuuston ja hallituksen puheenjohtajille.Homma ryöstäytyy käsistä.Auktoriteettia onko sitä?Olen valmis antamaan johtaja koulutusta tarvittaessa.

19.3.2009 8:27  Auk Toriteetti

Hetkinen: Pitäisikö puheenjohtajan kieltäytyä toimittamasta äänestystä, vaikka olisi esitys ja siihen kannatus? Ei
kait puheenjohtajan valta siihen asti riitä, vaikka olisihan se hauskaa seurattavaa, jos niin olisi. Nähtäisiin oikeaa junttauspäätöksentekoa! Kannattaisi vähän ottaa koulutusta Vapaa Herrankin!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini