Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Kannattaa Uskoa

Maanantai 23.2.2009 klo 0:01


Usko vain

 

Vastoinkäymiset ovat joskus paljon ankarampia kuin voi edes kuvitella.

Siinä tilanteessa ei auta muu kuin usko.

On parasta käydä omaan nurkkauksensa ja pukea ylleen uskon kaapu.

Usko torjuu, usko nostaa, usko vie meidät lähemmäksi omaa unelmaamme.

 

Usko kesti

 

Usko meinasi loppua Kurikan Ryhdiltä, sen oltua eka erän jälkeen 0-2 tappiolla Ähtärin Kiekkohaukkoja vastaan.

Toisessa erässä tultiin tasoihin ja kolmas erä ratkaisi voiton 5-3 kotijoukkueelle.

Kannatti uskoa loppuun asti.matti_189.jpg

Siellä lepää,  3-3. Ylämummostako se meni vai längistä ?

Tsekkivahvistus Bartos ratkaisi kolmannessa erässä Kurikan  5-3 voiton. Minä veikkasin Virtasen kanssa 5-4 voittoa. Pieleen meni molemmilta.

 

  matti_172.jpg

Kurikassa piisaa tulevaisuudenuskoa. Lähirantoja muotoillaan uuteen uskoon neljän ison kaivinkoneen voimalla. Mielenkiintoista arvuutella lopputulosta nyt ja katsoa miltä ensi kesänä näyttää. Joki ja vesi ovat kurikkalaisille isoja itseisarvoja.


Kommentit

23.2.2009 0:37  aatu

Hyvä asia jos saadaan Puntusen vierestä haiseva lutakko pois, muuten mahdollisimman vähän kone muokkausta. Rannat 50-60 lukujen kuntoon eli rantojen perkausta, pusikot pois. Puntuseen talviuinti mökki ja avanto, kesä uintipaikka joko Puntuseen tai Sahlbergin rantaan, ei kaikki halua lähteä Pitkämöön.

23.2.2009 8:07  Melkoinen saavutus koko hanke

Kerrassaan hieno hanke koko jokiranta-alueen saneeraus. Kaiken perustana on Pukarankosken padon rakentaminen Koskenkorvalle, vedenpinnan nostaminen joessa ja siihen kykettynä Meijerinlahden kunnostus ja rakentaminen lähivirkistysalueeksi. Osa tuota kokonaisratkaisua on Puntusen lahden ruoppaaminen. Toivoa sopii, että urheilukentän rakenteet kestävät ruoppaamisen aiheuttamat muutokset ja muutenkin, onhan urheilukenttään upotettu ennätysmäisen suuret rahamäärät. Pohjarakenteethan urheilukentän kohdalla ovat arvaamattoman heikot, toivottavasti asia on selvitetty ennen peruskorjausta, ettei painumia tai sortumia pääse tulemaan. Mutta se on toinen asia se. Jokirannan perusparantaminen ja meijerilahden rakentaminen sekä siihen liittyvä Pukarankaosken padon rakentaminen ovat todellisia mainetekoja ja kaiken lisäksi pääosin valtion rahalla. Niin sitä pitää asioita hoitaa, olemme kuntalaisina todella tyytyväisiä hankkeeseen.

23.2.2009 14:01  Hienoa

Kyllä Kurikassa vain kehittyy ja tapahtuu. Eikö mitään ideakilpailua tai muuta ole järjestetty alueen suhteen ? Olisko tedotustilaisuuden paikka ?
Mitä tapahtuu seuraavaksi?

23.2.2009 18:22  Tällä erää näin

Nouseeko aamu vai EI?

Kurikan Jurvan kylässä on vallan mainiot kehityksen ja kuntalaisviityisyyden merkit talvilomaviikon havainnointien perusteella.

Kohde numero YKSI:

Tractorpulling-rata.Uinuuko tämä yhteistyökyvvyn hedelmä ikiunta vai löytyykö tälle riitojen pesälle uutta tulemista?

Kohde numero KAKSI:

Ampumahiihtostadion.Koska viimeksi on edes harrastusmielessä suunniteltu alueen kunnostamista tai koska on viimeksi numerolappu rinnassa otettu mittaa toisistaan?

Kohde numero KOLME:

Keskusurheilukenttä.Tämä heti syntyessään vajaamittainen(350 m)rata on ollut huomioideni mukaan vain keväällä ja syksyllä vähäisessä koulukäytössä ja keskikesällä muutaman 6. divisioonan peräpään potkupallopelin pelinäyttämönä.Hoito hyvää-toimintaa ei juuri lainkaan.

23.2.2009 18:53  Samaa mieltä

Siihen pullinkiradan päälle katto ja maneesiksi ratsastajille..hiittiratahan on alueen ympärillä..eli hevosurheiluun koko se alue esteratsastusratoineen ja ampumahiihtoon joku innokas vetäjä. Ensin nuoret ampumahiihtäjät esiin, sitten ampumarata kuntoon ja mainetekoihin. Ampumahiihdossa on sitä jotain!

23.2.2009 19:42  Jurvassa oli hyvä ampumahiihtorata

Ennen Jurva olikin positiivisessa maineessa, kun oli kovia hiihtäjiä - ennen muuta Kuntolat. Ampumahiihtorataa kehuttiin laajalti. Nyt se kaikki näyttää painuneen unhoon. Se moottorirata sensijaan oli täysi floppi ja on niellyt verovaroja. Parasta sille olisi kasvattaa ruohoa ja yrittää se saada golfradaksi.
Kun miettii, onko Kurikassa vastaavia suorituspaikkoja, niin mieleen ei tule mitään muuta kuin joen partaalla oleva kenttä.

23.2.2009 19:49  Urheilu on hyvä harrastus

Moottoriratako floppi ???? Koko ensi kesä on täynnä varauksia .
Hyvistä ampumahiihtäjistä mainittakoon, Ikola ja Antila. Nykynuoret eivät vain pysty sellaisiin suorituksiin, vai eikö ole valmentajia ?

23.2.2009 19:58  kommentti

Kaikki kurikkalaiset eivät osaa ajtella niitä jurvan kohteita, hyvä että joku mainitsee.

Eikö sinne moottoriradalle saisi sellaisen Carting jutun sehän on suosiossa.

Siä pääkurikassakin on se pitkämön ampumarata- monttu , mitäs sille voisi tehdä.?

23.2.2009 20:05  aatu

Moottoriradalla käy kaverit harjottelemas Helsingistä saakka, ja pitävät radasta. Ei mikään floppi.

23.2.2009 20:35  Kurikkalaanen

Kurikkalaanen toimitusjohtaja Jari I on tehny hyvää työtä Botnia-ringillä. Hieno rata , kiitos jurvalaiset

23.2.2009 22:02  Botnia-ring

Kaupungin kannattaisi hyödyntää Botnia- ring nykyistä paremmin tukemalla toiminnan tunnetuksitekemistä ja markkinointia "sisäpiirin" ulkopuolisille.

Vähintäinkin valtakunnantason mesta.

23.2.2009 23:41  Juhani

Botniaring kannattaisi tuoda myös lähelle meitä rakentamalla tie Piirrontieltä botniaringin itäpuolelle.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini