Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Rahan syytäminen ei ole elvytystä

Keskiviikko 4.2.2009 klo 0:03


Kannattaa harkita mikä on elvytystä

Tosi on, että rahan kylväminen kunnan toimesta ei ole elvytystä, vielä vähemmän itsetarkoitus. Ylläättävän pieni osa sijoituksista palautuu kunnan kassaan normaalitapauksessa.

Kun nyt todennäköisestikin näyttää käyvän niin, että lukion ja yläasteen remontti suunnitellussa laajuudessa ei ala tänä vuonna, on rahojen käyttöä harkittava työllistäviin ja muuta rahoitusta tuottaviin kohteisiin. 

Yläasteen remontin toteutumisen este  ei johdu päättäjistä. 

Mietaan Jussilta kuulin tänään, että valtiovalta suunnittelee ja rahoittaa vaarallisen Kirkon sillan remontin vihdoinkin, mutta edellyttää osarahoitusta ( 50 % ?) kaupungilta.

Hanke on hyvä ja kannatettava.

Nyt on syytä käyttää edustajaamme ja muita tahoja hyväksi, jotta saadaan Kurikalle valtion elvytysrahoja. 

Yhteyksiä ei ole liian kanssa otettu Kurikasta päin.masa2_045.jpg

Tämä mies on etevä ja mukava. On eduksi  käydä keskusteluja kun on yrittämisestä ja mainonnasta kysymys. Kun rahaa kylvetään, eikä aina tiedetä elvytysvaikutusten määrästä ja kohdentumisesta, kannattaa häneltä kysyä.  Hän on Kurikan kaupungin kehittämispäällikkö Hannu Alanen , puhelin 0500 401 200


Kommentit

4.2.2009 0:30  Juhani

Tuntuu hyvältä kun ohjaat ihmisiä yhteistyöhön toistensa kanssa ja annat heille tunnustusta.

Toivotaan että pelkästään tämä blogitekstisi poikisi uutta innostusta jonkun yrittäjän / yrittäjäksi aikovan mielessä. Jos poikii niin toivotaan myös että hän syöttää pallon oman joukkueensa keskushyökkääjälle, Hannulle ja Hannu tekee maalin, vieläpä yläkulmaan ! Me voitamme vielä tämän pelin!

4.2.2009 6:21  Onko näin ?

Lienee sanomattakin selvä, että Saaren risteysjärjestelyn eteen kaikkien pitää toimia täysillä. Myös Jurvan kirkon alueen liikennejärjestelyt ovat korkealla sijalla Kurikan tavoitteissa uskoisin ?

4.2.2009 14:11  Näin on!

Eikähän heti näin alakuhun sovita, että ne keskushyökkääjät ja pelaajat on aiva muualla ku kaupungintalolla. Sieltä löytyy vesipojat ja pyyhkeidenkantajat. Pelaajat löytyy yrityksistä, jokka tuo rahan!!

4.2.2009 14:29  kettu

Näin on! Paas lukien Juhanin teksti uudemman kerran, lievällä syventymisellä niin se aukee.

4.2.2009 14:39  Näin on!

koitin lukia, muttei auennu muuta. Yritin syventyäki. Mullon kuiteski se käsitys notta riskin ottaa yrittäjä - ei kunnan virkamies. Yrittäjä tuo rahat taloon, muut on kulutuspuolella.

4.2.2009 14:50  kettu

Täysin oikis olet yrittäjän osuudesta. Mitkään virkamiehet ja työntekijät eivät syö ilman yritystoimintaa ja yrityksessä on aina isompi tai pienempi riski ja luojaparatkoon tälläinen aika etekin.

4.2.2009 16:18  Onko taas näin

Yhteistyö kaupungin kanssa on kuitenkin hyvä ratkaisu usein. Miksi muuten elinkeinokehittämiseen satsataan Kurikassakin miljoonatasossa?

4.2.2009 16:26  Näin on!

Näin on! Mutta piretähän hajurakua tekijämiestennaisten ja hupulaasten välillä! Ja annetahan kunnia sille jolle se oikiasti kuuluu!!

4.2.2009 18:43  Ihmisiä kaikki

Yhteiskunta ei pärjää ilman yritystoimintaa ja yritystoiminta ei pärjää ilman yhteiskuntaa, joten eikö anneta kunnia molemmille ilman vastakkaisasettelua. Molemmin puolin on toisten harteilla ratsastavia ja työlle kaikkensa antavia.

4.2.2009 18:45  Juhani

Aina kielikuvat eivät onnistu toivotulla tavalla. Piti itsekin miettiä hetken miksi noin kirjoitin ;-) No sattuuhan sitä.

En kiellä etteikö kunnia yrittämisestä kuulu yrittäjälle. Kunnioitan minäkin itseäni.

Mutta suuri osa yrittämisestä on kuitenkin jonkin asteista yhteistyötä. Yhteinen nimittäjä yhteistyölle voisi olla myös Kurikan Yrittäjät Ry.

Maaseudun yritystoiminnan kehittämisessä yhteinen nimittäjä voi olla alueen kehittämisyhdistys.

Kannattaa muuten vilkaista nimilinkkiä, josta löytyy esite maaseudun kehittämisohjelman mukaisista yritystuista. Kyse ei ole enää vain maanviljelystä, vaan maaseudun yrittämisestä yleensä.

Mitä meinaatte: Hämmensinkö soppaa vain lisää?

4.2.2009 22:46  Haku päällä - festivaali elää sittenkin

Haku päällä - rakkausfestivaali elää sittenkin, vaikka eilen joku kommentoijista tiesi, että se on aikansa elänyt. Verkkoilkan mukaan se on 5. ja 6. kesäkuuta kahdennentoista kerran. Festilaalin kohokohta on kuulemma Suomibändi, Happoradio.
Lienee kuitenkin niin, että tälläinen rakkausfestivaali voi joitakin ihmisiä saada pois taantuman arjesta, mutta tuskin se Kurikkaa kovin paljon tänä aikana vie eteenpäin

4.2.2009 23:10  kettu

Tuntu oleva toivomus, että Haku päällä loppuis, tais olla eilisen päivän toiveita. Mitä maailmasta tulis jollei joskus voi revitellä ja sillähän ei ole merkitystä viekö se Kurikkaa eteenpäin lamansyövereistä. Edes joskus hymyä huulen! Sitä kuopalla silmään joka hymyttä kulkee.

5.2.2009 0:29  Juhani

Mielestäni Haku Päällä -festivaalia voisi laajentaa kaikkeen muuhunkin hakuun ja muihin järjestäjiin.

Esim. työntekijöiden hakuun, ikuisen elämän hakuun, kunnallisten ideoiden hakuun, yrityskumppaneiden hakuun, rastien hakuun jne... siitä voisi tehdä koko viikonlopun kestävän suuren Hakujuhlan jossa on muitakin järjestäjiä.

Esim. Haku Päällä -rastit voisivat päättyä yhteiseen iltajuhlaan... tai ne voisivat olla jopa yöllä Sprinttikisana kaupungin keskustassa ;-)

5.2.2009 1:04  kettu

Laita tietoa Kivistön Timolle. Olen samaa mieltä asiasta, laajentaa vois, meille jotka emme välttämättä tai lainkaan viihdy kaljan parissa, varmasti on monenmoisia mahdollisuuksia. Ehkä vois olla mahdollista väärän aiheen kanssa yleisö kato. Heikkilän johdolla valtuusto lenkki( syötävä tai jalan), kysely tunti hallitukselta ja valtuustolta. Lopuksi kansantanssia ja saunaan.

20.5.2011 13:21  Coach Outlet Coupon

man proposes and god disposes

20.5.2011 13:22  True religion jeans outlet

man proposes and god disposes

17.6.2011 10:08  Coach Jewelry

Great Blog. I add this Blog to my bookmarks.

17.6.2011 10:09  Coach Jewelry

A friend without faults will never be found.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini